IELTS – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ

Η ΒΑΒΕΛ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ IELTS ΣΤΟ ΠΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Το IELTS (International English Language Testing System) , είναι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής Γλώσσας, βρετανικής προελεύσεως και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, το Academic και το General.

H απόκτησή του συνίσταται κυρίως για την πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή σε Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα (Academic), αλλά και για τυχόν επαγγελματικές ανάγκες, που αφορούν την πιστοποίηση της Αγγλικής στον εργασιακό σας χώρο (General). Η χρονική του ισχύ είναι στην πράξη περιορισμένη και κυμαίνεται στα 2 χρόνια από την ημέρα της κτήσης του, καθώς ο ίδιος ο φορέας πιστοποίησης αναφέρει πως δε μπορεί να εγγυηθεί το επίπεδο αγγλικών του χρήστη πέρα των δύο ετών, με αποτέλεσμα πολλοί φορείς που το ζητούν σαν αποδεικτικό δεν το δέχονται μετά το πέρας των 2 ετών.

Το IELTS αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ* σαν Αντικειμενικό Κριτήριο Γλωσσομάθειας και δεν ισχύει στην περίπτωσή αυτή ο χρονικός περιορισμός των 2 ετών.

Η Δομή του IELTS χωρίζεται σε 4 ενότητες:

  • Listening
  • Speaking
  • Writing
  • Reading

Η βαθμολογία γίνεται με άριστα το 9 και δεν υπάρχει αποτυχία ή επιτυχία στο Test παρά μόνο βαθμολογία με βάση την απόδοσή σας. Για το λόγο αυτό, το μέτρο επιτυχίας ορίζεται από εσάς, ανάλογα με τους στόχους που θέτετε και τις απαιτήσεις βαθμολογίας που ορίζει το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο οποίο επιθυμείτε να εισαχθείτε ή ο Εργοδότης στον οποίο απευθύνεστε.

Η εξέταση όλων των ενοτήτων γίνεται χειρόγραφα και υπάρχει δυνατότητα εξέτασης 2 φορές το μήνα, ενώ δεν τίθεται κανένας ημερολογιακός περιορισμός επαναληπτικής εξέτασης σε περίπτωση αποτυχίας του στόχου σας.

Στη ΒΑΒΕΛ διδάσκεστε όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ιδιομορφίες του IELTS, ενώ παράλληλα εξοικειώνεστε πλήρως με τον τρόπο εξέτασης του Test μέσω προπαρασκευαστικών tests (Practice Tests). Τα Practice Tests πραγματοποιούνται πλέον των ωρών διδασκαλίας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος από την πλευρά σας.

Η διδασκαλία της μεθοδολογίας και η προετοιμασία γίνεται από εξειδικευμένο καθηγητή πάνω στο εν λόγω Πιστοποιητικό κι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, είτε να ενταχθείτε σε ένα τμήμα, είτε να προετοιμαστείτε ατομικά σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε άμεση χρήση των αποτελεσμάτων του Test.

*ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ IELTS ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Β1 (βαθ. 4-5) Β2 (βαθ. 5.5-6.5) Γ1 (βαθ. 7-8) Γ2 (βαθ. 8.5-9)

babel ielts