Items filtered by date: Ιούνιος 2017
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 17:35

Θερινό Ωράριο

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω των καλοκαιρινών αδειών της εκπαιδευτικής μας ομάδας, η γραμματεία της Bавεл θα λειτουργεί  από 19 Ιουνίου και για όλο τον Ιούλιο του 2017 μόνο κατά το απογευματινό ωράριο 17.30-20.30. Τα μαθήμτα θα πραγματοποιουνται κανονικά από τις 10.00 έως τις 21.00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κάποιο ραντεβού κατά τις πρωινές ώρες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε πατώντας εδώ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kids summer

Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 10:40

Νέα Παιδικά Τμήματα

Το ακαδημαϊκό έτος για τα ΒΑΒΕΛάκια μας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του... Ακόμα μια χρονιά γεμάτη γνώση, διασκέδαση, διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης, άγχους, αλλά και δικαίωσης της κάθε προσπάθειας μαθητών, γονιών και καθηγητών τερματίστηκε!

Τα μεγαλύτερα παιδιά μας εξετάστηκαν στο LOWER και το Proficiency, όπως όλα δείχνουν με επιτυχία, ενώ τα μικρότερα έβαλαν γερές βάσεις για να γίνουν τα δύσκολα εύκολα, όταν έρθει η ώρα των εξετάσεων.

Οι συνταξιδιώτες μας, με τις μαθησιακές δυσκολίες, ξεπέρασαν έναν ακόμα σκόπελο και ετοιμάστηκαν κι αυτοί για μια νέα χρονιά στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με τους συνομήλικούς τους!

Με περισσότερα λοιπόν Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα στο κεφαλάκι τους, οι μικροί μας φίλοι ξεκινάν τις διακοπές τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο. Σε αυτό το νέο μας ταξίδι δεκτοί είναι και νέοι συνεπιβάτες:

  • Παιδάκια της Α' Δημοτικού για να "συνταξιδεύσουν" μαζί μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
  • Μαθητές της Β'  και Γ' Δημοτικού για να ξεκινήσουν την Α junior και θα γεμίσουν τις βαλιτσούλες τους με τις πιο όμορφες εμπειρίες στην αρχή της εκμάθησης των Αγγλικών τους
  •  Οι μεγαλύτεροι φίλους μας της Δ' Δημοτικού, που άργησαν να πάρουν απόφαση, να ξεκινήσουν το "ταξιδάκι" τους στη γλωσσομάθεια, μπορούν να επιβιβαστούν άνετα στην AtoB Junior και μέσα σε ένα μόλις χρόνο να ολοκληρώσουν 2 τάξεις Αγγλικών!
  • Όσοι επιθυμούν να μάθουν μια δεύτερη γλώσσα παράλληλα με τα αγγλικά τους, μπορούν τώρα να ξεκινήσουν με 30% έκπτωση και σε 4 μόλις χρόνια να φτάσουν στο επίπεδο Β2 (Lower) ή στα Γερμανικά ή στα Γαλλικά ή στα Ρώσικα
  • Τέλος όσοι ταξίδεψαν τα προηγούμενα χρόνια σε "δύσβατους δρόμους" ή οι "οδηγοί" τους, τους έριξαν στα βράχια, μπορούν να κάνουν μαζί μας μια νέα αρχή και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, διότι στη ΒΑΒΕΛ είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και εκπαιδευτικοί και μετά επαγγελματίες!

Κι επειδή οι γονείς γνωρίζουν καλά, ότι σε αυτό το ταξίδι μας παραδίδουν τα παιδιά τους το Σεπτέμβρη και τα παίρνουν πίσω τον Ιούνη, η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας θέλουμε να ξεκινήσει από το "εισιτήριο" που θα κλιθούν να πληρώσουν για τους μικρούς ταξιδιώτες!

Με μια μεγάλη επιλογή "ναύλων"...

...Με δώρο ΕΚΠΤΩΣΗ ίση με την αξία των βιβλίων,

...Με έκπτωση 30% σε περίπτωση που φέρετε μαζί σας κι άλλον συνταξιδιώτη,

...Με έκπτωση 20% στις προεγγραφές μέχρι τις 30-06-2017,

...Με ως 9 άτοκες δόσεις με ή χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών,

...Με έκπτωση έως και 15% στην προκαταβολική εξόφληση των "ναύλων",

...Με ειδικές τιμές για άνεργους και πολύτεκνους γονείς,

...Με πολλές ακόμα εκπτώσεις και προσφορές,

...Και με προνομιακές τιμές για αδέλφια,

κανένα παιδί δε θα μείνει εκτός ταξιδιού!

 

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 όλα τα παιδάκια της Α και Β Junior θα λάβουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλία τους! 

 

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό... Στη ΒΑΒΕΛ οι θέσεις είναι περιορισμένες με σταθερά πεπερασμένο αριθμό τους 8 ταξιδιώτες ανά καραβάκι*.

 καραβακι

 

 

*Σε κάθε τάξη δε συμμετέχουν πάνω από 8 μαθητές και τηρείται ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

Copyright © 2017 ΒΑΒΕΛ . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Στοιχεία επικοινωνίας

Βασ. Όλγας 141 - 54645 - Θεσσαλονίκη

  • Τηλέφωνο: +30.231 400 5382

Βρείτε μας στα Social Media