Η επιλογή ενός Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή ενός Επιστημονικού Αντικειμένου είναι κάτι αρκετά σύνθετο που απαιτεί την κατάλληλη προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου η επιλογή να είναι η καλύτερη δυνατή!

Επειδή δεν πρόκειται για μια απλή απόφαση αλλά για μια απόφαση ζωής, στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών ΒΑΒΕΛ είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή.

Μετά από την παροχή συμβουλευτικής στήριξης από την πλευρά μας και την τελική σας απόφαση ξεκινάμε την σύνθετη και πολύπλοκη, αλλά συνάμα ευχάριστη διαδικασία της συλλογής των δικαιολογητικών σας που απαιτούνται για τις αιτήσεις σπουδών σας.

babel aitiseis

Προπτυχιακές Σπουδές

Εάν είστε μαθητής Λυκείου κι έχετε σκοπό μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς να ξεκινήσετε τις σπουδές σας εκτός Ελλάδος, είμαστε δίπλα σας και για τη σωστή προετοιμασία της γλώσσας που ομιλείται στην χώρα που θα σας υποδεχτεί καθώς και για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεών σας στα Ιδρύματα του εξωτερικού που βρίσκονται εντός των επιλογών σας.

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές

Στη ΒΑΒΕΛ αναλαμβάνουμε την πλήρη αρωγή σας σε οποιαδήποτε κατηγορία αιτήσεων (Ελλάδα ή Εξωτερικό), ενώ παράλληλα σας βοηθάμε να στήσετε το σωστό βιογραφικό που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο σας.

Εάν έχετε πάρει το Πτυχίο σας και έχετε επιλέξει κάποιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο για τις Μεταπτυχιακές σας Σπουδές οι διαδικασίες εισαγωγής σας σε αυτό είναι κάτι αρκετά απλό και στη ΒΑΒΕΛ είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να αποκτήσετε κάποια πιστοποιητικά που ενδεχομένως να σας λείπουν.

Σε πολλά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού ανεξάρτητα από το επίπεδο γλωσσομάθειας που μπορεί να βρίσκεται ο υποψήφιος Μεταπτυχιακός Φοιτητής δύναται να ζητηθούν επιπλέον πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και δεξιοτήτων.

Η Διδασκαλία αυτών των Πιστοποιητικών IELTSGMATTOEFLGRE και ΤOEIC παρέχεται στη ΒΑΒΕΛ από εξειδικευμένους συνεργάτες καθώς το καθένα από αυτά έχει τη δικιά του ιδιαιτερότητα και το δικό του σκοπό.

Εάν πάλι επιλέξετε για τις Μεταπτυχιακές ή τις Διδακτορικές σας Σπουδές το Εξωτερικό, όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα, η οικονομική σας επένδυση πολλή μεγαλύτερη και ο ανταγωνισμός που καλείστε να αντιμετωπίσετε παγκόσμιος, μην ανησυχείτε!

Προετοιμασία σπουδών στη ΒΑΒΕΛ σημαίνει:

  • Να ξεκινήσουμε μαζί από την πιο απλή αίτηση
  • Να δημιουργήσουμε μαζί το πιο ανταγωνιστικό βιογραφικό
  • Να δουλέψουμε μαζί για την απόκτηση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και δεξιοτήτων
  • Να συντάξουμε μαζί τις επιστολές των κινήτρων και των στόχων σας (motivation letters) προς τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που επιλέξατε
  • Να είμαστε δίπλα σας στις διαδικτυακές και ηλεκτρονικές συνεντεύξεις που θα κληθείτε να δώσετε
  • Να μεταφράσουμε όλα τα αναγκαία έγγραφα που θα συνοδεύουν την αίτησή σας.
  • Να είμαστε οι πρώτοι που θα σας συγχαρούμε για την επιτυχία σας!

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και να συζητήσουμε ανοιχτά για το δικό σας εκπαιδευτικό στόχο και να σας συμβουλέψουμε πάνω σε αυτόν χωρίς καμιά υποχρέωση από την πλευρά σας.