«Μαθαίνετε τα Βουλγάρικα στην Ελλάδα, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, που θα τα μαθαίνατε στη Βουλγαρία»!

Οι Σπουδές στο Εξωτερικό είναι πάντοτε για όλους μια πολύ δύσκολη απόφαση. Τόσο για τους ίδιους τους υποψήφιους σπουδαστές, όσο και για τους γονείς τους. Οι υποψήφιοι σπουδαστές είναι αυτοί που καλούνται να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση, για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και οι γονείς είναι αυτοί που πρέπει να είναι σίγουροι, ότι προσφέρουν στα παιδιά τους τη σωστή επιλογή.

Μεγάλο ρόλο και κριτήριο για τη σωστή επιλογή ενός Πανεπιστημίου του Εξωτερικού παίζει πλέον και ο οικονομικός παράγοντας, μιας και ζούμε σε μια εποχή όπου η ανάγκη για αντικειμενικά και ανταποδοτικά εκπαιδευτικά εφόδια είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Με βάση τα ως άνω κριτήρια, μια οικονομική και συνάμα αποδοτική επιλογή για σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να είναι και η φοίτηση σε Πανεπιστήμιο της γειτονικής μας Βουλγαρίας, όπου το επιστημονικό της υπόβαθρο στην Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση – μετά από την ένταξη της Χώρας στην Ε.Ε. το 2007- αυξάνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα η ένταξή της στην Ε.Ε. έχει καταστήσει τους τίτλους σπουδών ισότιμους με αυτούς των υπολοίπων Χωρών της Ένωσης.

Το χαμηλό κόστος διδάκτρων, η επιλογή βουλγαρόφωνου ή αγγλόφωνου κύκλου σπουδών, σε συνδυασμό με την απευθείας αναγνώριση του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ χωρίς επιπρόσθετες εξετάσεις, καθιστά τις Σπουδές στη Βουλγαρία μια από τις πρώτες επιλογές των υποψήφιων σπουδαστών και των γονιών τους!

  • Είναι στα σχέδιά σας να ερευνήσετε την επιλογή σπουδών στη Βουλγαρία;
  • Θέλετε να ενισχύσετε το γνωστικό σας αντικείμενο με ένα Μεταπτυχιακό στη Βουλγαρία;
babel boulgaria

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη ΒΑΒΕΛ!

Η ΒΑΒΕΛ θέλοντας να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές σ’ αυτούς που μας εμπιστεύονται για τη συμβουλευτική στήριξη τους και αναζητούν μαζί μας την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις Σπουδές τους, συνεργάζεται εδώ και χρόνια με έγκριτα δικηγορικά γραφεία, τα οποία διαθέτοντας συνεργάτες στη Βουλγαρία αναλαμβάνουν την πλήρη αρωγή των σπουδών σας στη Βουλγαρία, σε Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό επίπεδο σπουδών. Από την προετοιμασία των δικαιολογητικών σας για την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο και την ανεύρεση φοιτητικής κατοικίας, την παροχή απαραίτητων συμβουλών και την εν γένει εξυπηρέτησή σας, μέχρι την επιστροφή σας ως πτυχιούχο στην Ελλάδα.

Από την πλευρά μας στη ΒΑΒΕΛ, εφόσον επιλέξετε ένα βουλγαρόφωνο τμήμα, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε το προπαρασκευαστικό έτος σπουδών σας στη Θεσσαλονίκη. Κάτω ακριβώς από τις ίδιες συνθήκες διδασκαλίας της Βουλγαρικής γλώσσας όπως αυτές θα ήταν σε φιλολογικά τμήματα της Βουλγαρίας, οι υποψήφιοι σπουδαστές μαθαίνουν τη γλώσσα, όχι με γνώμονα μόνο την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά και την ικανοποιητική γνώση και κατανόηση της γλώσσας, ώστε να είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν με άνεση τις διαλέξεις του τμήματος στο οποίο θα φοιτήσουν.

Τα μαθήματα γίνονται με χρήση διαδραστικών μέσων σε μικρά και ευέλικτα τμήματα, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και κυρίως με την ίδια βιβλιογραφία που χρησιμοποιείται στα προπαρασκευαστικά τμήματα που γίνονται στη Βουλγαρία. Οι καθηγητές είναι βουλγαρόφωνοι και άριστοι γνώστες της ελληνικής γλώσσας, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή διδακτική εξειδίκευση της προς εκμάθηση γλώσσας σε έναν Έλληνα.

Αντιπαραβάλλοντας λοιπόν τα έξοδα που θα απαιτούνταν για τη διαμονή ενός ολόκληρου χρόνου στη Βουλγαρία και τα χαμηλά δίδακτρα που προσφέρουμε σαν Κέντρο Ξένων Γλωσσών, μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο συμφέρουσα είναι η πραγματοποίηση του προπαρασκευαστικού έτους σπουδών σας στην Ελλάδα. Εάν πάλι επιλέξετε κάποιο αγγλόφωνο τμήμα, εντοπίζουμε μαζί το επίπεδο γλωσσομάθειας το οποίο απαιτείται για το κάθε τμήμα και προετοιμάζουμε τις γνώσεις σας στα αγγλικά με τον ίδιο τρόπο που θα το κάναμε και για τα βουλγάρικα.

Вавεл – Προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες!