Στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών “ΒΑΒΕΛ” η προσαρμογή στις ανάγκες των σπουδαστών μας και των συνεργατών μας είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε την υπηρεσία “Learn to your place” .

Εάν είστε επιχειρηματίας και θέλετε να επενδύσετε στην εκπαίδευση του προσωπικού σας, η υπηρεσία “Learn to your place” είναι το εργαλείο που αναζητάτε. Εάν είστε εργαζόμενος που έχετε αποφασίσει μαζί με άλλους συναδέλφους σας να εμπλουτίσετε τα τυπικά σας προσόντα, αλλά ο χρόνος των μετακινήσεων και του προγραμματισμού σας είναι ελάχιστος το καλύτερο που έχετε να επιλέξετε είναι το “Learn to your place”.

babel learn1

Πρόκειται για μια υπηρεσία, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους εργαζομένους τους μαθήματα στην έδρα τους και να λαμβάνουν πλήρη αναφορά για την πρόοδο της εκπαιδευτικής τους επένδυσης και την πρόοδο των μαθητών. Οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων επιλέγονται από τη διεύθυνση με βάση το πρόγραμμα εργασίας του προσωπικού και με την πρώτη ανάγκη που δημιουργείται το πρόγραμμα  μπορεί να επαναπροσαρμόζεται.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία “Learn to your place” για να αποφύγουν τις επιπλέον μετακινήσεις και να κερδίσουν χρόνο. Υποδείξτε μας εσείς μαζί με τους συναδέλφους σας το μέρος και την ώρα που θέλετε να πραγματοποιηθεί το μάθημά σας και εμείς θα σας διδάξουμε στο χώρο που επιλέγετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα σας διδάσκαμε στον δικό μας. 

Εργάζεστε σε ένα εργοστάσιο και σας παρέχει ο εργοδότης σας μετά το τέλος της βάρδιας σας έναν χώρο για μαθήματα; Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και μετά το πέρας των εργάσιμων ωρών έχετε κάποιο χώρο κοντά στη δουλειά σας ή στην ίδια σας τη δουλειά για να γίνουν τα μαθήματα; Όπως και εάν το σκέφτεστε και όπως κι εάν σας βολεύει εμείς θα το υλοποιήσουμε.

babel learn2

Ειδικά για τις επιχειρήσεις, οι οποίες είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας από τα μέλη του προσωπικού της είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε και επιθυμούν να επενδύσουν σε αυτό, το πλεονέκτημα του “Learn to your place” δεν είναι μόνο η προσαρμοστικότητα, αλλά και το οικονομικό όφελος. 

Για να πετύχουμε λοιπόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την επιχείρησή σας η χρέωση των μαθημάτων γίνεται πάντα με τη ώρα της διδασκαλίας και τις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εργαζομένων σας που θα επιλέξετε να συμμετέχουν σε αυτά. Με πιο απλά λόγια η επιχείρηση αγοράζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που της ταιριάζει και η ΒΑΒΕΛ το υλοποιεί, όπως θα της υποδειχθεί, χωρίς περαιτέρω χρεώσεις.

babel learn3

Ακόμη, σε περίπτωση που μια επιχείρηση δε θέλει να επωμιστεί η ίδια το κόστος εκπαίδευσης του προσωπικού της, μπορεί να έρθει σε συνεννόηση μαζί μας για την παροχή ειδικών τιμών και εκπτώσεων για τους εργαζόμενούς της.

Πέρα από την υπηρεσία “Learn to your place” έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε και εξειδικευμένα τμήματα επαγγελματιών για τον κάθε επαγγελματικό κλάδο είτε στο δικό μας είτε στο δικό σας χώρο.

Η πολύχρονη εμπειρία του διδακτικού μας προσωπικού, καθώς και η γνώση της αγοράς και της οικονομικής πραγματικότητας από την πλευρά της διοίκησης, μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκμάθηση της γλώσσας, την οποία θα επιλέξετε.

Οι γλώσσες που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι τα ΡωσικάΒουλγαρικάΑγγλικάΤούρκικαΓερμανικά, Ρουμάνικα και Γαλλικά. Είμαστε με χαρά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία.