Στο κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών ΒΑΒΕΛ έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες της εποχής μας δημιουργήσαμε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για επαγγελματίες και συγκεκριμένα για κάθε επαγγελματικό κλάδο χωριστά.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να βελτιώσετε μια που ήδη γνωρίζετε ακριβώς πάνω στο επαγγελματικό σας αντικείμενο στη ΒΑΒΕΛ έχουμε προνοήσει για αυτό.

Αναπτύξαμε μικρά και ευέλικτα τμήματα προσαρμοσμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες σε όλες τις Ευρωπαϊκές, Σλαβικές και Ανατολικές γλώσσες και αυτό γιατί οι απαιτήσεις του κάθε επαγγελματικού κλάδου είναι ξεχωριστές!

Για παράδειγμα η Ιατρική ή η Νομική ορολογία δεν είναι κάτι που θα διδαχθεί ο σπουδαστής σε ένα κανονικό τμήμα Αγγλικών. Είναι, όμως, κάτι το οποίο έχει ανάγκη ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος για τη δουλειά του. Η ορολογία της Σίτισης και της Εστίασης σε μια χώρα όπως την Ελλάδα με αυξημένο τουρισμό είναι χρήσιμο να είναι γνωστή σε επαγγελματίες ή υπαλλήλους του κλάδου σε όσο το δυνατό περισσότερες γλώσσες. Μπορεί να μην είναι εύκολο να μάθει ένας υπάλληλος ξενοδοχείου άπταιστα μια γλώσσα μέσα σε λίγους μήνες , είναι όμως δυνατό να μάθει να εξυπηρετεί έναν Βούλγαρο ή έναν Ρώσο πελάτη ξενοδοχείου γνωρίζοντας τη βασική ορολογία.

babel business

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να επενδύσετε σε μια ξένη γλώσσα αποκτώντας ένα επιπλέον αντικειμενικό κριτήριο για τη δουλειά σας, αλλά ο χρόνος και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη ΒΑΒΕΛ για να μπορέσετε στοχευμένα και σωστά να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την επαγγελματική σας ανάγκη.

Επίσης να συνδυάσετε τα προτερήματα που σας προσφέρει η ένταξή σας σε ένα τμήμα επαγγελματιών με την υπηρεσία “Learn to your place“. Μια υπηρεσία με την οποία έρχεται το διδακτήριο στο χώρο της εργασίας σας αντί εσείς σε αυτό κάνοντας πράξη την επιθυμία μας να προσαρμοζόμαστε στις δικές σας ανάγκες.

Οι γλώσσες στις οποίες μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένη επαγγελματική ορολογία είναι τα Ρωσικά, Βουλγαρικά, Τούρκικα, Ρουμανικά, Σέρβικα, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ολλανδικά. Είμαστε με χαρά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία.