ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ LRN Εξεταστικής Ιανουαρίου 2024

Δυνατότητα Δημιουργίας και ONLINE Τμημάτων

Έναρξη Τμημάτων από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Δυνατότητα ένταξης στο τμήμα το αργότερο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ 4 ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΕΙΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ LRN ΜΕ ΜΟΝΟ 400€!

Μέγιστος αριθμός σπουδαστών ανά τμήμα τα 6 άτομα!

Εξετάσεις δια ζώσης  κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο.

 

Τι είναι το LRN

Πρόκειται για ένα Πιστοποιητικό πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα 4 βασικά επίπεδα γλωσσομάθειας:

 • Το Β1 (μέτρια γνώση)
 • Το Β2 (καλή γνώση)
 • Το С1 (πολύ καλή γνώση)
 • Το C2 (άριστη γνώση)

Το LRN  μαζί με το OCN είναι διαμορφωμένα από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό ESOL.

Είναι αναγνωρισμένο από τον οργανισμό Ofqual της Βρετανίας, ο οποίος είναι Οργανισμός Πιστοποίησης αντίστοιχος με τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα.

Παράλληλα είναι και μέλος του ALTE (Association of Language Testing in Europe) στο οποίο ανήκουν όλοι οι μεγάλοι Εξεταστικοί Φορείς Πιστοποίησης της Ξένης Γλώσσας.

Βασικό χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του LRN είναι η επιτυχία με βάση το 50% και ο πλήρης συμψηφισμός, χωρίς προϋποθέσεις, όλων των ενοτήτων.

Στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών ΒΑΒΕΛ έχουμε εισάγει το LRN στο πρόγραμμα διδασκαλίας μας από τα πρώτα Κέντρα στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό υπάρχει μια χρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον εξεταστικό φορέα Esolnethellas, ο οποίος και είναι υπεύθυνος για τη διενέργεια των εξετάσεων του LRN στην Ελλάδα!

Η Δομή του LRN

Στο LRN ο υποψήφιος εξετάζεται σε 5 ενότητες:

 1. Listening
 2. Speaking
 3. Reading
 4. Grammar
 5. Writing
union jack flag border

To Listening είναι βρετανικής προφοράς, ακούγεται καθαρά χωρίς ηχητικά εφέ και αποτελείται από 3 μέρη.

Τα 2 μέρη ακούγονται από 2 φορές σε αντίθεση με άλλους φορείς, όπου ακούγεται μόνο μια φορά.

Το 3 μέρος ακούγεται 3 φορές και παράλληλα κρατούνται σημειώσεις που θα χρησιμοποιηθούν στο Writing.

Πολλή σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δεν περιέχει λεκτικές και νοηματικές παγίδες.

Οι ενότητες ReadingGrammar και Writing εξετάζονται στον ίδιο χρόνο και μάλιστα σε χρόνο που υπερκαλύπτει τις ανάγκες του υποψηφίου (2 ώρες και 30 λεπτά).

Η Εξέταση είναι ενιαία και μετά από το Listening μπορούμε να γράψουμε με όποια σειρά θέλουμε τις υπόλοιπες ενότητες και να μοιράσουμε τον χρόνο όπως μας βολεύει!

Στο Writing υπάρχουν 2 ενότητες.

Στην πρώτη ενότητα γράφουμε ένα γράμμα ή ένα email. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε κρατήσει σημειώσεις από το Listening ώστε να έχουμε ιδέες!

Στη δεύτερη ενότητα επιλέγουμε από 3 διαφορετικά θέματα εκείνο που μας φαίνεται πιο εύκολο. Για κάθε θέμα υπάρχουν σημειώσεις και ιδέες για να γράψουμε την έκθεση!

Στο Speaking δύο βδομάδες πριν τις εξετάσεις γνωστοποιείται από τον φορέα εξέτασης πλήθος θεμάτων. Ο υποψήφιος επιλέγει όποιο θέμα επιθυμεί και πάνω σε αυτό εξετάζεται. Η εξέταση γίνεται κατά ζεύγη υποψηφίων!

Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε κάποιον συμμαθητής για ζευγάρι μας την ημέρα της εξέτασης!

Πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές!

Στη ΒΑΒΕΛ σε συνεργασία με τον εξεταστικό φορέα του LRN, οι καθηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί πλήρως στον τρόπο διδασκαλίας και μεθοδολογίας του πτυχίου και είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε για μια ακόμα φορά  στις δικές σας ανάγκες..

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, με αφορμή την παρούσα παρουσίαση, ότι η πληθώρα πτυχίων και πιστοποιητικών που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και αφορούν στην Αγγλική Γλώσσα καταρρίπτει πολλά έως τώρα δεδομένα. 

Για αυτό το λόγο, πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα προετοιμασίας εξετάσεων πιστοποίησης, καλό θα ήταν πρώτα να δουλέψουμε μαζί. Ανάλογα με τις δυνατότητές και τις απαιτήσεις σας να επιλέξουμε αυτό που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Χωρίς καμία δέσμευση και κανένα κόστος από την πλευρά σας!

Πιστοποιητικά Αγγλικών που εκδίδονται άμεσα και έχουν συνεχείς εξετάσεις είναι το TOEIC, το OCN και το LTE. Το TOEIC και το LTE προτείνονται κυρίως για Πιστοποίηση της τρέχουσας γνώσης του ενδιαφερόμενου.

Βaвeл – Προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες!

Επισημάνσεις - Διευκρινήσεις

Τα προγράμματα προετοιμασίας αφορούν στην προετοιμασία για τις εξετάσεις και στην εκμάθηση Αγγλικών με στόχο την αύξηση του επιπέδου από Β1 σε Β2 (Lower). Για τους κατόχους του Β2 η προετοιμασία γίνεται κατευθείαν για C2 (Proficiency).

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 και θα μπορείτε να ενταχθείτε στο τμήμα, εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον μετά την έναρξη, το αργότερο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2023.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 6 άτομα ανά Τμήμα. Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος κλείστε άμεσα θέση διότι θα δημιουργηθεί μόνο ένα δια ζώσης τμήμα για τη εξεταστική του Ιανουαρίου 2024.

Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες, σύνολο 4 ώρες την εβδομάδα.

Τις τελευταίες εβδομάδες προστίθενται επιπλέον ώρες για την προετοιμασία των εξετάσεων, οι οποίες και συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή διδάκτρων.

Τα τεστ προετοιμασίας (practice tests) γίνονται στο χώρο μας σε εξτρά ώρες από αυτές των μαθημάτων και δεν επιφέρουν καμιά επιπλέον χρέωση!

Αν επιλέξετε Online Τμήμα τα Practice Test γίνονται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με live επιτήρηση!

Ισχύουν κανονικά όλες μας οι προσφορές:

 • 30% έκπτωση εάν φέρεις το φίλο σου.
 • 10% έκπτωση για ανέργους και πολύτεκνους
 • 10% έκπτωση με προκαταβολική εξόφληση διδάκτρων
 • 5 άτοκες δόσεις με ή και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε απορία