Νέα Παιδικά Τμήματα

Το ακαδημαϊκό έτος για τα ΒΑΒΕΛάκια μας έφτασε και φέτος στο τέλος του! 

Για ακόμα μια χρονιά το ταξίδι της γνώσης ήταν δύσκολο, καθώς συνάντησε και πάλι ένα μεγάλο ύφαλο στο δρόμο του, αυτόν της Υγείας μας, τον οποίο όμως είχαμε χαρτογραφημένο από πέρσι και τον ξεπεράσαμε!

Ακόμα μια χρονιά γεμάτη γνώση, διασκέδαση, διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης, άγχους, αλλά και δικαίωσης της προσπάθειας των μαθητών, γονιών και καθηγητών τερματίστηκε!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER και PROFICIENCY

Τα μεγαλύτερα παιδιά μας εξετάστηκαν στο LOWER και το Proficiency και όπως όλα δείχνουν με επιτυχία. Τα μικρότερα έβαλαν γερές βάσεις για να γίνουν τα δύσκολα εύκολα, όταν έρθει η ώρα των εξετάσεων.

Συνταξιδιώτες μας, με τις μαθησιακές δυσκολίες, ξεπέρασαν έναν ακόμα σκόπελο και ετοιμάστηκαν κι αυτοί για τη νέα χρονιά στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με τους συνομήλικούς τους!

Με περισσότερα  Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα στο κεφαλάκι τους, οι μικροί μας φίλοι ξεκινάν τις διακοπές τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Αγγλικών – Γερμανικών – Γαλλικών και Ρωσικών

Στο καινούργιο μας ταξίδι δεκτοί είναι και νέοι συνεπιβάτες:

  • Παιδιά της Α’ Δημοτικού για να “συνταξιδεύσουν” μαζί μας ΔΩΡΕΑΝ στην pre-Junior.
  • Μαθητές της  Β’  και Γ’ Δημοτικού ώστε να ξεκινήσουν την Α junior και θα γεμίσουν τις βαλιτσούλες τους με τις πιο όμορφες εμπειρίες για την αρχή της εκμάθησης των Αγγλικών τους
  •  Οι μεγαλύτεροι φίλοi μας της Δ’ Δημοτικού, που άργησαν να πάρουν απόφαση, να ξεκινήσουν το “ταξιδάκι” τους στη γλωσσομάθεια, μπορούν να κάνουν τiς δύο τάξεις της Α και Β Junior μέσα σε ένα έτος.
  • Όσοι επιθυμούν να μάθουν μια Δεύτερη Γλώσσα, μπορούν τώρα να ξεκινήσουν με 20% Έκπτωση και σε 4  χρόνια να φτάσουν το επίπεδο Β2 (Lower) στα Γερμανικά, στα Γαλλικά και στα Ρώσικα
  • Τέλος όσοι ταξίδεψαν τα προηγούμενα χρόνια σε “δύσβατους δρόμους” ή οι “καπετάνιοι” τους, τους έριξαν στα βράχια, μπορούν μαζί μας να θέσουν μια νέα αρχή και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, διότι στη ΒΑΒΕΛ είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και εκπαιδευτικοί!

Κι επειδή οι γονείς ξέρουν καλά, ότι σε αυτό το ταξίδι μας παραδίδουν τα παιδιά τους Σεπτέμβρη και τα παίρνουν πίσω τον Ιούνη (εκτός από φέτος που φτάσαμε Ιούλιο), η σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους θέλουμε να ξεκινήσει από το “εισιτήριο” που θα κλιθούν να πληρώσουν για τους μικρούς μας ταξιδιώτες!

 ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΟΡΕΣ ΒΑΒΕΛ Kids

Μέσα λοιπόν από μια μεγάλη επιλογή “ναύλων”…

…Με ΔΩΡΟ την αξία των Βιβλίων,

…Με έκπτωση 30% στη ΒΑΒΕΛ σε περίπτωση που φέρετε μαζί σας κι άλλον συνταξιδιώτη,

…Με ως 8 άτοκες δόσεις με ή χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών,

…Με προκαταβολική εξόφληση εως 10% Έκπτωση στα “ναύλα” ,

…Με εκπτώσεις σε Άνεργους και Πολύτεκνους Γονείς,

…Με Προνομιακές Τιμές για Αδέλφια,

…Με Έκπτωση 10% στις προεγγραφές μέχρι τις 15-07-2022,

…και με πολλές ακόμα εκπτώσεις και προσφορές,

κανένα παιδί δε θα μείνει εκτός ταξιδιού!

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 όλα τα παιδάκια της Α και Β Junior θα λάβουν στη ΒΑΒΕΛ Kids εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλία τους!

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό:

Στη ΒΑΒΕΛ Kids οι θέσεις είναι περιορισμένες με σταθερά πεπερασμένο αριθμό τους 8 ταξιδιώτες ανά καραβάκι*.

παιδικα τμηματα

*Σε κάθε τάξη δε συμμετέχουν πάνω από 8 μαθητές και τηρείται ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας – Κλείστε έγκαιρα την θέση σας ΕΔΩ!!