Ρώσικα – Νέα Τμήματα

Ρώσικα: Νέα Τμήματα 2022

ONLINE Μαθήματα λόγω COVID-19

Ρώσικα – Νέα Τμήματα με 80€ το μήνα

 Έναρξη ONLINE Τμημάτων στις αρχές κάθε μήνα σε ολιγομελή τάξη των 6 ατόμων!

Έναρξη τμημάτων στις 01-11 Μαρτίου 2022 και αρχές Απριλίου 2022

COVID-19: Ενημερώνουμε τους υποψήφιους Σπουδαστές μας, ότι σε περίπτωση Καραντίνας (Lockdown) θα υπάρξει δυνατότητα συνέχισης διαδικτυακών μαθημάτων εξ αποστάσεως με σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Επίσης για τις ευπαθείς ομάδες και όσους κατοικούν εκτός Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ξεκινήσουν μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα live streaming (ζωντανή μετάδοση) μέσα από την τάξη!

Γιατί να επιλέξει κάποιος να μάθει Ρώσικα στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών ΒΑΒΕΛ; 

Η απάντηση είναι απλή:

  • Γνωρίζουμε άριστα τις διδακτικές ιδιαιτερότητες της Ρωσικής γλώσσας.
  • Πραγματοποιούμε μαθήματα σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα (6 σπουδαστές ανά τμήμα).
  • Μαθαίνουμε πέρα από τη γλώσσα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ρωσίας.
  • Χρησιμοποιούμε διαδραστικές και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Έμπειροι Καθηγητές με ανώτερες σπουδές σε Φιλολογικά Τμήματα της Ρωσίας και πολύχρονη διδακτική εμπειρία.
  • Ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων.
  • Προετοιμασία εξετάσεων με γνήσια τεστ και παλαιότερα θέματα για τo Πιστοποιητικό TORFL / TRKI το οποίο αναγνωρίζεται στο ΑΣΕΠ, τη Ρωσία και όλο τον κόσμο.
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Στα Ρωσικά τα επίπεδα πιστοποίησης γλωσσομάθειας διαφέρουν από τις υπόλοιπες γλώσσες. Αυτό συμβαίνει διότι οι Ρώσοι δεν είναι εναρμονισμένοι με το Κοινό Ευρωπαϊκό πλαίσιο γλωσσομάθειας.

Για να φτάσετε, λοιπόν, σε ένα καλό επίπεδο κατανόησης και παραγωγής λόγου, αντίστοιχο του Β2 (Lower) χρειάζεστε 3 χρόνια. Ενώ για να κατακτήσετε το άριστο επίπεδο της Ρωσικής Γλώσσας (Proficiency), υπολογίζεται ότι απαιτούνται περίπου 6 χρόνια.

Το παραπάνω εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα αφορά σε 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

babel rwsika

Έναρξη Τμημάτων Οnline στις αρχές κάθε μήνα. Νέα Τμήματα δια ζώσης στις 01-11 Μαρτίου 2022. Μπορείτε και μετά την έναρξη του τμήματος να ενταχθείτε με καταλυτική ημερομηνία 22 Μαρτίου 2022

Προσοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς στο εαρινό εξάμηνο δημιουργείται μόνο ένα τμήμα ανά γλώσσα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι οι 6 σπουδαστές!

Εάν όλα τα παραπάνω σας βάζουν σε σκέψεις, τότε σίγουρα οι τιμές μας και οι ευκολίες πληρωμής που εφαρμόζουμε θα σας πείσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή μέσω Facebook για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών ΒΑΒΕΛ, προσπαθούμε πάντα να σας καθοδηγούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας κατατοπίζουμε πλήρως για όλες τις διαθέσιμες επιλογές