Σέρβικα – Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2022

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σερβικών Οκτωβρίου 2022

Δυνατότητα Δημιουργίας και ONLINE Τμημάτων

Σέρβικα με 90€ το μήνα

 Έναρξη ONLINE Τμημάτων στις αρχές κάθε μήνα σε ολιγομελή τάξη των 6 ατόμων!

Έναρξη δια ζώσης τμημάτων Οκτωβρίου 2022 στις 03-07 Οκτωβρίου.

Τμήματα Σερβικών ξεκινάνε και σε όλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρξει μαζικό ενδιαφέρον!

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μετά την έναρξη των μαθημάτων μπορείτε να ενταχθείτε στο τμήμα αργότερο μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

 

COVID-19: Ενημέρωση προς τους υποψήφιους Σπουδαστές μας.

Σε περίπτωση Καραντίνας (Lockdown) θα υπάρξει δυνατότητα συνέχισης διαδικτυακών μαθημάτων εξ αποστάσεως με σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Επίσης για τις ευπαθείς ομάδες και κατοίκους Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να ξεκινήσουν μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα live streaming (ζωντανή μετάδοση) μέσα από την τάξη!

Όταν μιλάμε για την εκμάθηση της Σέρβικης Γλώσσας στην ουσία αναφερόμαστε στα Σερβοκροάτικα. Αυτός είναι ο δόκιμος χαρακτηρισμός της γλώσσας. Στην Ελλάδα επειδή συνηθίσαμε στο παρελθόν η πλειοψηφία των επισκεπτών στη χώρα μας να είναι Σέρβοι, προέκυψε ο κοινότυπος χαρακτηρισμός “Σέρβικα”.

Η Σερβοκροάτικη γλώσσα ομιλείται από τις παρακάτω Χώρες, οι οποίες και κατανοούν η μια τη διάλεκτο της άλλης!

Στη Σερβία – ως Σέρβικη, στην Κροατία – ως Κροατική, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη – ως Βοσνιακή, στο Κόσοβο – ως Σερβική και στο Μαυροβούνιο – ως Σερβική με ειδική διάλεκτο.

Η Γραφή της Γλώσσας γίνεται και με το Κυριλλικό Αλφάβητο και με το Λατινικό. Χρησιμοποιούνται και τα δύο εξίσου σε όλες τις Χώρες εκτός από την Κροατία που χρησιμοποιεί περισσότερο το Λατινικό 

 

Στη ΒΑΒΕΛ μαθαίνουμε την Γλώσσα στην επίσημη διάλεκτο, όπως διδάσκεται σε ξένους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, καθώς και τη γραφή και τη χρήση και του Λατινικού και του Κυριλλικού Αλφάβητου

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά γιατί να επιλέξει κάποιος να μάθει Σέρβικα στη ΒΑΒΕΛ και πόσος χρόνος απαιτείται:

  • Γνωρίζουμε άριστα όλες τις μεθόδους εξετάσεων της Σερβικής μέχρι και το ανώτατο επίπεδο C2.
  • Πραγματοποιούμε, όπως και σε κάθε άλλη γλώσσα, μαθήματα σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 6 σπουδαστές.
  • Μαθαίνουμε πέρα από τη γλώσσα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό των Χωρών όπου ομιλείται η Σέρβικη.
  • Χρησιμοποιούμε διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.
  • Έμπειροι Καθηγητές αποκλειστικά Απόφοιτοι Σερβικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη γλωσσολογία και παράλληλες σπουδές στο Βελιγράδι.
  • Πολύχρονη διδακτική εμπειρία.
  • Ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων.
  • Προετοιμασία εξετάσεων για τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται και από τη Σερβία, την Κροατία από το ΑΣΕΠ*
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.
χωρις λεζντα

Στα Σέρβικα για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο κατανόησης και παραγωγής λόγου χρειάζεστε 2 χρόνια. Για να κατακτήσετε το άριστο επίπεδο, απαιτούνται περίπου 4 χρόνια. Το παραπάνω εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα αφορά σε 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Έναρξη Τμημάτων Οnline στις αρχές κάθε μήνα.

Νέα Τμήματα δια ζώσης στις 03-07 Οκτωβρίου 2022. Οι Προεγγραφές για τα τμήματα Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει.

Προσοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς σε κάθε εξάμηνο δημιουργείται μόνο ένα δια ζώσης τμήμα ανά γλώσσα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι οι 6 σπουδαστές! 

Εάν όλα τα παραπάνω σας βάζουν σε σκέψεις, τότε σίγουρα οι τιμές μας και οι ευκολίες πληρωμής που εφαρμόζουμε θα σας πείσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή μέσω Facebook για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

*Στη ΒΑΒΕΛ σας καθοδηγούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας κατατοπίζουμε πλήρως για το πιο πιστοποιητικό θα επιλέξετε!