Ρουμάνικα – Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2024

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ρουμάνικων Φεβρουαρίου 2024

Δυνατότητα Δημιουργίας και ONLINE Τμημάτων

Ρουμάνικα με 90€ το μήνα

 Έναρξη ONLINE Τμημάτων στις αρχές κάθε μήνα σε ολιγομελή τάξη των 6 ατόμων!

Έναρξη δια ζώσης τμημάτων Φεβρουαρίου 2024 στις 19-26 Φεβρουαρίου.

Τμήματα Ρουμανικών ξεκινάνε και σε όλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρξει μαζικό ενδιαφέρον!

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μετά την έναρξη των μαθημάτων μπορείτε να ενταχθείτε στο τμήμα αργότερο μέχρι τις 04 Μαρτίου.

 

Πριν διαβάσετε για τα Ρουμάνικα στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών ΒΑΒΕΛ, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί γιατί τα Ρουμάνικα βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία των Ευρωπαϊκών Γλωσσών και όχι στων Σλαβικών.

Είναι αρκετά σύνηθες για τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη να θεωρεί τη Ρουμανική Γλώσσα Σλάβικη κυρίως λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι η άποψη αυτή είναι δικαιολογημένη, μέχρι ένα σημείο, γιατί ενώ πρόκειται για μια αμιγώς λατινογενής γλώσσας, πολλές λέξεις είναι δάνεια από τις σλαβικές γλώσσες και διαλέκτους της ευρύτερης περιοχής.

Ας δούμε όμως αναλυτικά γιατί να επιλέξει κάποιος να μάθει Ρουμάνικα στη ΒΑΒΕΛ και πόσος χρόνος απαιτείται:

  • Γνωρίζουμε άριστα όλες τις μεθόδους εξετάσεων της Ρουμανικής μέχρι και το ανώτατο επίπεδο C2.
  • Πραγματοποιούμε, όπως και σε κάθε άλλη γλώσσα, μαθήματα σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 6 σπουδαστές.
  • Μαθαίνουμε πέρα από τη γλώσσα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ρουμανίας.
  • Χρησιμοποιούμε διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.
  • Έμπειροι Καθηγητές αποκλειστικά Απόφοιτοι Ελληνικής και Ρουμανικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη γλωσσολογία και παράλληλες σπουδές στο Βουκουρέστι.
  • Πολύχρονη διδακτική εμπειρία.
  • Ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων.
  • Προετοιμασία εξετάσεων για το πλέον επίσημο και αναγνωρισμένο Ρουμανικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου (Universitatea din București – Facultateade Litere) αλλά και για τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ*
  • Εκπαιδευτική και Πολιτιστική συνεργασία με Ελληνορουμανικούς Συλλόγους αναγνωρισμένους από το Προξενείο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη.
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.
romania

Στα Ρουμάνικα για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο κατανόησης και παραγωγής λόγου χρειάζεστε 2 χρόνια. Για να κατακτήσετε το άριστο επίπεδο, απαιτούνται περίπου 4 χρόνια. Το παραπάνω εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα αφορά σε 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Έναρξη Τμημάτων Οnline στις αρχές κάθε μήνα.

Νέα Τμήματα δια ζώσης στις 19-26 Φεβρουαρίου 2024. Οι Προεγγραφές για τα τμήματα Φεβρουαρίου έχουν ξεκινήσει.

Προσοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς σε κάθε εξάμηνο δημιουργείται μόνο ένα δια ζώσης τμήμα ανά γλώσσα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι οι 6 σπουδαστές! 

Εάν όλα τα παραπάνω σας βάζουν σε σκέψεις, τότε σίγουρα οι τιμές μας και οι ευκολίες πληρωμής που εφαρμόζουμε θα σας πείσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή μέσω Facebook για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

*Ρωτήστε μας για το πιστοποιητικό για το οποίο ενδιαφέρεστε καθώς τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και από τον ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζονται από τη Ρουμανία, ενώ και για να αναγνωριστεί ένα πιστοποιητικό της Ρουμανίας στην Ελλάδα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.

Στη ΒΑΒΕΛ σας καθοδηγούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας κατατοπίζουμε πλήρως για το πιο πιστοποιητικό θα επιλέξετε!