Βουλγάρικα – Νέα Τμήματα

Νέα Τμήματα Βουλγαρικών 2023 πατήστε ΕΔΩ

ONLINE Μαθήματα λόγω COVID-19

Βουλγάρικα – Νέα Τμήματα με 90€ το μήνα!

  Έναρξη ONLINE Τμημάτων στις αρχές κάθε μήνα σε ολιγομελή τάξη των 6 ατόμων!

Έναρξη τμημάτων στις 01- 11 Μαρτίου 2022 και αρχές Απριλίου 2022

COVID-19: Ενημερώνουμε τους υποψήφιους Σπουδαστές μας, ότι σε περίπτωση Καραντίνας (Lockdown) θα υπάρξει δυνατότητα συνέχισης διαδικτυακών μαθημάτων εξ αποστάσεως με σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Επίσης για τις ευπαθείς ομάδες ή για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ξεκινήσουν μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα live streaming (ζωντανή μετάδοση) μέσα από την τάξη!

Γιατί να επιλέξει κάποιος να μάθει Βουλγαρικά στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών ΒΑΒΕΛ; 

Η απάντηση είναι απλή:

  • Γνωρίζουμε τη διδακτική της Βουλγαρικής, μιας γλώσσας που πρόσφατα άρχισε να διδάσκεται στην Ελλάδα.
  • Διαθέτουμε προσαρμοσμένα εγχειρίδια για τον Έλληνα σπουδαστή.
  • Πραγματοποιούμε μαθήματα σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα (6 σπουδαστές ανά τμήμα).
  • Μαθαίνουμε πέρα από τη γλώσσα και την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Βουλγαρίας, όπως κάνουμε και σε κάθε άλλη γλώσσα που διδάσκουμε.
  • Χρησιμοποιούμε διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.
  • Έμπειροι Καθηγητές με ανώτερες σπουδές σε Φιλολογικά Τμήματα της Σόφιας και πολύχρονη διδακτική εμπειρία σε βουλγαρικά ιδρύματα της Ελλάδος.
  • Ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων.
  • Εξειδικευμένη Ορολογία για τον Επαγγελματικό σας κλάδο.
  • Προετοιμασία εξετάσεων με γνήσια τεστ και παλαιότερα θέματα για όλα τα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ και τη Βουλγαρία Πτυχία.*
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Στα Βουλγάρικα για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο κατανόησης και παραγωγής λόγου χρειάζεστε 2 χρόνια. Για να κατακτήσετε το άριστο επίπεδο, απαιτούνται περίπου 4 χρόνια.

Το παραπάνω εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα αφορά σε 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

babel vougarika

Έναρξη Τμημάτων Οnline στις αρχές κάθε μήνα. Νέα Τμήματα από 01-11 Μαρτίου 2022. Μετά την έναρξη του Τμήματος η καταλυτική ημερομηνία για ένταξη σε αυτό είναι 22 Μαρτίου 2022.

Προσοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς δημιουργείται μόνο ένα τμήμα Βουλγαρικών στο εαρινό εξάμηνο. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι οι 6 σπουδαστές!

Εάν όλα τα παραπάνω σας βάζουν σε σκέψεις, τότε σίγουρα οι τιμές μας και οι ευκολίες πληρωμής που εφαρμόζουμε θα σας πείσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή μέσω Facebook για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

*Ρωτήστε μας για το πιστοποιητικό για το οποίο ενδιαφέρεστε καθώς τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και από το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζονται από τη Βουλγαρία, ενώ και για να αναγνωριστεί ένα πιστοποιητικό της Βουλγαρίας στην Ελλάδα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.

Στη ΒΑΒΕΛ σας καθοδηγούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας κατατοπίζουμε πλήρως για το πιο πιστοποιητικό θα επιλέξετε!