Βουλγάρικα – Νέα Τμήματα

Νέα Τμήματα Βουλγαρικών Οκτωβρίου 2020

ONLINE Μαθήματα για Ευπαθείς Ομάδες Πληθυσμού λόγω COVID-19

Βουλγάρικα – Νέα Τμήματα με 80€ το μήνα!

  Έναρξη Τμημάτων 5-12 Οκτωβρίου 2020 σε ολιγομελή τάξη των 6 ατόμων!

COVID-19: Ενημερώνουμε τους υποψήφιους Σπουδαστές μας, ότι σε περίπτωση Καραντίνας (Lockdown) θα υπάρξει δυνατότητα συνέχισης διαδικτυακών μαθημάτων εξ αποστάσεως με σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Επίσης για τις ευπαθείς ομάδες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα live streaming (ζωντανή μετάδοση) μέσα από την τάξη!

Γιατί να επιλέξει κάποιος να μάθει Βουλγαρικά στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών ΒΑΒΕΛ; 

Η απάντηση είναι απλή:

  • Γνωρίζουμε τη διδακτική της Βουλγαρικής, μιας γλώσσας που πρόσφατα άρχισε να διδάσκεται στην Ελλάδα.
  • Διαθέτουμε προσαρμοσμένα εγχειρίδια για τον Έλληνα σπουδαστή.
  • Πραγματοποιούμε μαθήματα σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα (6 σπουδαστές ανά τμήμα).
  • Μαθαίνουμε πέρα από τη γλώσσα και την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Βουλγαρίας, όπως κάνουμε και σε κάθε άλλη γλώσσα που διδάσκουμε.
  • Χρησιμοποιούμε διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.
  • Έμπειροι Καθηγητές με ανώτερες σπουδές σε Φιλολογικά Τμήματα της Σόφιας και πολύχρονη διδακτική εμπειρία σε βουλγαρικά ιδρύματα της Ελλάδος.
  • Ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων.
  • Εξειδικευμένη Ορολογία για τον Επαγγελματικό σας κλάδο.
  • Προετοιμασία εξετάσεων με γνήσια τεστ και παλαιότερα θέματα για όλα τα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ και τη Βουλγαρία Πτυχία.*
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Στα Βουλγάρικα για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο κατανόησης και παραγωγής λόγου χρειάζεστε 2 χρόνια. Για να κατακτήσετε το άριστο επίπεδο, απαιτούνται περίπου 4 χρόνια.

Το παραπάνω εκπαιδευτικό χρονοδιάγραμμα αφορά σε 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

babel vougarika

Έναρξη τμημάτων την εβδομάδα 5-12 Οκτωβρίου 2020. Μπορείτε να ενταχθείτε στο τμήμα, εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον μετά την έναρξη του Τμήματος, το αργότερο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Προσοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς δημιουργείται μόνο ένα τμήμα στο εαρινό εξάμηνο. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι οι 6 σπουδαστές! Στο εαρινό εξάμηνο δημιουργείται μόνο ένα τμήμα Βουλγαρικών.

Εάν όλα τα παραπάνω σας βάζουν σε σκέψεις, τότε σίγουρα οι τιμές μας και οι ευκολίες πληρωμής που εφαρμόζουμε θα σας πείσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ ή μέσω Facebook για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

*Ρωτήστε μας για το πιστοποιητικό για το οποίο ενδιαφέρεστε καθώς τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και από το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζονται από τη Βουλγαρία, ενώ και για να αναγνωριστεί ένα πιστοποιητικό της Βουλγαρίας στην Ελλάδα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.

Στη ΒΑΒΕΛ σας καθοδηγούμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας κατατοπίζουμε πλήρως για το πιο πιστοποιητικό θα επιλέξετε!

Close Menu