Τουριστική Ορολογία Ρωσικών, Σερβικών & Βουλγαρικών

Είστε Ξενοδόχος ή Ξενοδοχοϋπάλληλος;

Είστε Εστιάτορας ή εργάζεστε σαν Υπάλληλος σε μονάδες Εστίασης;

Δουλεύετε σε μαγαζιά Διασκέδασης ή διευθύνετε τέτοιους χώρους;

Έχετε κάποιο μαγαζί με Εποχιακά Είδη ή κάποιο κατάστημα που δουλεύει σε συγκεκριμένη σεζόν;

Εάν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων ή δουλεύετε σε κάποιον άλλο τομέα του Τουρισμού, τότε γνωρίζετε καλύτερα από όλους εμάς στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών ΒΑΒΕΛ, ότι τον τελευταίο καιρό η τουριστική κίνηση επισκεπτών από τη Ρωσία, την Σερβία και τη Βουλγαρία συνεχώς αυξάνεται!

Ειδικά στις τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με τις αυξημένες απαιτήσεις αυτών των τουριστών, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να προσαρμοστούν και οι ίδιοι. Από τη μετάφραση των τιμοκαταλόγων τους και των ενημερωτικών εντύπων τους στα βουλγάρικα, τα σέρβικα και τα ρώσικα, μέχρι και την πρόσληψη υπαλλήλων με τουλάχιστον τη βασική γνώση των παραπάνω γλωσσών.

Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι η εκμάθηση μιας εκ των τριών αυτών γλωσσών θα μπορούσε να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην εργασία σας ή θα σας πρόσθετε ένα επιπλέον αντικειμενικό κριτήριο, κάνοντας σας πιο ανταγωνιστικό σε μια επικείμενη πρόσληψη στον χώρο του Τουρισμού, τότε έχετε υπόψη σας ότι στη ΒΑΒΕΛ ξεκινάμε μαθήματα προσαρμοσμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες:

Τουριστική Ορολογία

Ρώσικα, Σέρβικα & Βουλγάρικα

Σε ολιγομελή και ευέλικτα τμήματα με μεγιστο αριθμό συμμετοχόντων τα 8 άτομα σε κάθε τμήμα θα αποκτήσουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα γλωσσικά εργαλεία, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να γίνουμε πιο ελκυστικοί στον εργοδότη μας για τη νέα χειμερινή και καλοκαιρινή σεζόν του 2017!

Τα Σεμινάρια:

  1. Είναι προσαρμοσμένα για σπουδαστές χωρίς προηγούμενη επαφή με τις γλώσσες των Ρωσικών, των Σερβικών και των Βουλγαρικών.
  2. Είναι διάρκειας 40-45 ωρών
  3. Η λήξη αυτών είναι προγραμματισμένη πριν την έναρξη της Καλοκαιρινής Σεζόν του 2017.
  4. Αναλαμβάνουμε να αποστείλουμε συστατική επιστολή και πιστοποιητικό παρακολούθησης στους υποψήφιους εργοδότες σας, όπου θα βεβαιώνονται οι γνώσεις και οι δυνατότητές σας.
  5. Εξοφλούνται σε 4 μηνιαίες δόσεις.
  6. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 2 περιόδους:
  • 9 Ιανουαρίου – 24 Φεβρουαρίου 2017
  • 28 Φεβρουαρίου – 8 Απριλίου 2017

Σε περίπτωση που έχετε προηγούμενη επαφή με μια από τις προαναφερθείσες γλώσσες και θέλετε να αποκτήσετε εξειδίκευση σε Τουριστική Ορολογία, ενημερώστε μας προκειμένου να ενταχθείτε σε ένα από τα τρέχοντα τμήματα.

Κάντε άμεση κράτηση εώς και τις 22 Δεκεμβρίου 2016 για όποια περίοδο επιθυμείτε και κερδίστε

ΕΚΠΤΩΣΗ 20%